TN sloopwerken helpt u graag bij het slopen van uw woning

Gaat u een nieuw huis bouwen, maar moet u uw oude woning eerst helemaal slopen? Dan kost dit niet alleen tijd, maar ook veel energie. Wilt u tijd en energie besparen en wilt u bovendien zeker weten dat de sloop op de juiste manier wordt uitgevoerd, dan kunt u de sloop beter laten realiseren door TN Sloopwerken.

 TN Sloopwerken: uw sloopwerk partner

TN Sloopwerken is al jaren gespecialiseerd in het verrichten van verschillende soorten sloopwerkzaamheden. Van het slopen van volledige panden tot bepaalde delen van een huis: alles is mogelijk. Gaat u een nieuw huis bouwen en wilt u de bestaande woning op de betreffende grond eerst helemaal afbreken, dan kan TN Sloopwerken u hierin ondersteunen.

Per 1 januari 2016 zijn er nieuwe subsidieregelingen. Zie rijksoverheid.nl voor actuele informatie.

Een huis slopen: de voordelen van sloopwerk door een expert

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het inhuren van een professioneel bedrijf bij het slopen van een woning. De belangrijkste pluspunten van het inhuren van een expert voor woningsloop, zijn de volgende:

–       U hoeft zelfs niets te doen om het huis te slopen en bespaart hierdoor veel tijd.

–       U weet zeker dat uw huis op de juiste manier gesloopt wordt.

–       U bespaart veel tijd en energie, maar hoeft nauwelijks geld te investeren in het slopen van het pand door de lage tarieven van TN Sloopwerken.

 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op voor de sloop van uw woning. http://www.tnslopenensaneren.nl/