Website laten maken Leeuwarden

Wilt u een website laten maken en bent u opzoek naar manieren om meer geld te verdienen?  Tigno uit Leeuwarden ontwikkelt websites voor kleine ondernemers en zzp’ers. Door middel van een nieuwe website of de huidige website te verbeteren, wordt u beter gevonden in Google. Wat resulteert in meer bezoekers naar uw website = meer omzet.

Wist u dat?

Als uw website niet geschikt is voor de mobiel, dan wordt u, behalve op uw bedrijfsnaam, niet meer gevonden in de mobiele zoekresultaten. Tegenwoordig is meer dan 50% van het verkeer op een tablet of een telefoon. U loopt dus achter op uw concurrenten wanneer zij wel een responsive (geschikt voor mobiel en tablet) website hebben. Wilt u advies over uw huidige website of heeft u plannen om een nieuwe website te laten maken? Neem contact op met website-latenmakenleeuwarden.nl.

Steve Jobs infographic (klik op de afbeelding voor een groter resolutie)
Deze meneer inspireert mij iedere dag weer. Als zijn carrière 30 jaar terug zou zijn geëindigd, dan nog zou hij de geschiedenis boeken in zijn gegaan wat betreft zijn ontwikkelingen met de PC. Infographic komt van InfographicWorld.

infographic-steve

Door deze meneer is het internet wereldwijd enorm gegroeid. Hierdoor is zeer zeker de vraag gegroeid naar het (laten) maken van websites.