Renovatiesloop door TN Sloopwerken: wat houdt dit in?

Als u uw huidige woning gaat verbouwen of een pand heeft gekocht dat u helemaal wil restylen, is de kans groot dat u in aanraking komt met de term ‘renovatiesloop’. Deze term wordt vaak gebruikt bij het verbouwen of renoveren van een woning, maar veel mensen weten niet wat de term precies inhoudt. Bent u ook in aanraking gekomen met de term, maar weet u niet wat dit betekent? Lees dan meer over dit onderwerp in dit artikel.

 Renovatiesloop: een korte introductie

Bij het uitvoeren van een renovatiesloop, wordt een bestaand pand onder handen genomen om verdere verbouwing of renovatie van het pand mogelijk te maken. Het wordt ook wel het strippen van het pand genoemd, waarbij enkel de basis van de woning of het kantoorpand in kwestie blijft bestaan. Is alles behalve de basis van het pand gesloopt, dan kunt u beginnen met de verbouwing of renovatie.

TN Sloopwerken: uw renovatiesloop specialist

TN Sloopwerken is al jaren gespecialiseerd in het strippen van panden die verbouwd of gerenoveerd moeten worden. Zoekt u een expert op het gebied van renovatiesloop? Dan bent u bij TN Sloopwerken aan het juiste adres.

Wij leveren voor alle projecten een totaalpakket. Denk hierbij aan:

  • Het afsluiten van NUTS-voorzieningen;
  • Het laten verrichten van (bodem)onderzoeken;
  • Het verzorgen van de meldingen;
  • Het informeren van betrokkenen;
  • Het bouwrijp opleveren van het perceel.