Parfum

Persoonlijkheid en individualiteit staan voorop als het gaat om het kiezen van een parfum. Met natuurlijke ingrediënten en authenticiteit wordt de persoonlijke expressie ondersteund met deze geurversterker. Zowel voor mannen als vrouwen hebben we de behoefte aan een plezante odeur. Iedereen heeft een favoriet parfum. Het parfum past bij deze persoon en zorgt voor zelfvertrouwen.

Werking van parfum

Parfums bestaan uit verschillende geuren, kleuren en samenstellingen. Door deze grote aanbod in parfumsoorten is de keuze reuze. Het vinden van het juiste parfum is van cruciaal belang als het gaat om de juiste geur. Door de reactie met het lichaam ontstaat de odeur. Bij sommige mensen geurt de combinatie van parfum en lichaam perfect. Terwijl bij sommige mensen diezelfde parfum af te raden valt.

Het plaatsen van het parfum op het lichaam is ook zeer belangrijk. De kracht van het parfum wordt gestimuleerd door de lichaamswarmte. Daarbij moet je denken aan plaatsen in het lichaam waar bloedvaten aan de oppervlakte komen. De polsen zijn de perfecte plaats om het parfum aan te brengen. Om zinnenprikkelend voor de dag te komen kunt u het parfum aanbrengen op plaatsen van het lichaam waar u gekust wil worden, echter bent u hier volledig vrij in.

Eau de parfum

Met de hoogste concentratie aan geurstoffen wordt eau de parfum vooral gebruikt bij een bijzonder gelegenheid zoals een bezoek. De geur zorgt voor zelfvertrouwen, klasse en temperament. Met 10 tot 20 procent aan geurstoffen dient eau de parfum als ondersteuner van je persoonlijke expressie.

Eau de toilette

Deze parfumklasse wordt veel gebruikt op het haar en op de huid als versterker van de geur. Met 5 tot 10 procent geurbestanddelen wordt eau de toilette beschouwd als middenklasser onder het parfum. Hierdoor doet hij niet onder aan eau de parfum en kan vaker worden gebruikt gedurende dag en biedt de mogelijkheid om van geur te wisselen. Het is een goedkoop alternatief voor eau de parfum.

Eau de cologne

Met een lagere concentratie aan geurstoffen wordt eau de cologne beschouwd als een licht parfum soort. Het parfum beschikt slechts over 2 tot 3 procent aan geurstoffen en wordt daarom vaak gebruikt op zakdoeken, kussens en kleding.