De damesmode van deze zomer!

Afgelopen zomer hebben we in Nederland ontzettend mooi weer gehad. Dat heeft er mede voor gezorgd dat mensen in eigen land op vakantie zijn gegaan. Dus ook een gedeelte van de vrouwelijke bevolking.
Maar of ze nou thuis zijn gebleven of op reis zijn geweest, de dames waren in de mode dit jaar.

Gemak dient de mens. Daarom is het dus niet verrassend dat een veel gebruikte combinatie te maken heeft met: eenvoudige slippers, een korte broek en een leuke nagellak.
Wanneer deze kleuren zorgvuldig uitgekozen zijn, kunnen ze prachtig staan. Een mooi voorbeeld van damesmode tijdens de meest recente zomer.

Er kan ook leuk op ingehaakt worden met een bijpassende zonnebril. Met name brillen in de retro-stijl is de keus van veel vrouwen geworden.
De zijkanten van de bril een felle kleur, spiegelende glazen, een mat montuur of ronden glazen, alles is mogelijk in de damesmode. Soms zelfs hoe gekker hoe beter.

Vandaag de dag is het dan ook niet gek dat vrouwen steeds vaker bewuster hun koffer inpakken. Er moet slim omgegaan worden met de beschikbare ruimte. Misschien wordt er tijdens de reis ook wel het een en ander aangeschaft. Elk land heeft wel verschillen in de damesmode. En gelukkig maar! Anders zou het een saaie bedoening worden.

Naast de tip ‘ruimte besparen’, nog twee tips om in overweging te nemen:

– Vergeet niet een mooie sjaal mee te nemen! Ontzettend handig namelijk. Even snel over de bikini, lekker om je hals, of leuk in het haar.

– Gekreukte kleding is zonde. Vouw de hippe damesmode artikelen daarom goed op. En zijn ze verfrommeld geraakt, omdat er met je koffer is gegooid, stoom ze even in de badkamer. Dat laat de kreukels verdwijnen!

De zomer betekent ook lange, zwoele avonden. Juist voor die momenten is een gehaakte trui een uitkomst. Lekker warm wanneer er bijvoorbeeld een T-shirt onder gedragen wordt, een heerlijk luchtig met een bikini er onder. Typisch voor de zomerse damesmode.

Bijpassend accessoires als, kettingen ringen en armbanden zijn veel gezien in een tropical stijl. Alsof de sieraden gemaakt waren van gevonden attributen op het strand. Erg leuk en verfrissend.

Persbericht van: http://www.vestishop.nl/