De containerservice van TN Sloopwerken B.V.

Gaat u uw woning verbouwen, moet u (een deel van) een pand slopen of gaat u uw woning of kantoorpand flink opruimen en komt u hierdoor met grote hoeveelheden afval te zitten? Dan kunt u natuurlijk een paar keer op en neer rijden naar de afvalstort, maar dit kost veel tijd en bovendien veel (benzine)geld. Wat u beter kunt doen als u veel afval weg moet brengen, is een container huren door gebruik te maken van de containerservice van TN Sloopwerken B.V.

Vul een afvalcontainer en TN Sloopwerken B.V. recyclet alles

Door een container te huren bij TN Sloopwerken B.V., voorkomt u dat u een paar keer op en neer moet rijden naar de stort om al uw afval kwijt te raken. Daarnaast kunt u het puin of het afval uit uw woning of kantoorpand eenvoudig bij elkaar verzamelen, zodat het verbouwen, slopen of opruimen van het pand gemakkelijker en veiliger verloopt. En omdat u zelf kunt kiezen welke container u wilt huren, houdt u de kosten van de containerservice van TN Sloopwerken B.V. volledig in de hand.

Alle containers die u vult, worden door TN Sloopwerken B.V. voor honderd procent gerecycled. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart u ook veel geld.

BRON: tnslopenensaneren.nl